IGL Ecoshine Wax
- Combineer met Premier voor: "Best of both worlds"

DUURZAAMHEID: 3 MND

PROTECTIE

GLANS

2 Staps Polijsten

SWIRLS

KRASSEN

Vergelijk Polijsten

Na de auto te hebben voorbehandeld, polijsten we de lak in 2 stappen. Hiermee verwijderen we 80% – 90% van de swirls en 70% – 85% van de krassen. De ‘basis’ voor auto’s ouder dan 6 maanden, maar met verbluffende resultaten.

“De ‘basis’, maar met verbluffende resultaten”

Na het polijsten ontvetten we de lak en brengen een laag IGL Coatings Ecoshine Wax aan ter bescherming van de lak. IGL Coatings Ecoshine Wax is een hoogwaardige wax, gemaakt van een combinatie van duurzame carnauba en silica. Het beste van twee werelden. Het geeft de lak een prachtige nieuwe uitstraling en het maskeert micro krasjes. IGL Coatings Ecoshine Wax hecht sterk aan de lak en zorgt voor een glanzend en hydrofobisch oppervlak. Hierdoor is het oppervlak makkelijk te reinigen. IGL Coatings Ecoshine Wax stoot water, olie en vuil af en beschermd tot 3 maanden.

What to expect…

Slide DIRECT RESULTAAT Creëert een strak, glad en kleur verbeterend effect Vrij van gevaarlijke oplosmiddelen, niet giftig en biologisch afbreekbaar VEILIGE FORMULE Unieke samenstelling van wax en silica voor het beste van twee werelden HYBRIDE SAMENSTELLING ZONDER RESTEN Laat geen plakkende of glanzende resten achter GLAD OPPERVLAK WATERVLEKKEN WEREND Vult micro-krasjes op voor een superieure glans Verhoogde weerstand tegen watervlekken

Vanaf € 429,- ex btw*

Inclusief:

Upgrades en uitbreidingen op aanvraag

Direct Aanvragen

Meer Informatie?

  • 06 295 067 85