Wij zijn specialisten op het gebied van high-end detailing en keramische coatings. Vol passie voor auto’s en gedreven je te helpen het in- en exterieur van jouw auto in topconditie te brengen en te houden. No nonsense, eerlijk, met liefde voor het vak en een gezonde dosis idealen. Professionals die jouw auto met maximale zorg en aandacht behandelen.

Waarom

Hoe STAAT jouw auto erbij? Een auto die er goed uitziet is niet alleen financieel meer waard, maar zorgt ook voor een emotionele klik tussen de bestuurder en zijn auto. Dat voelt goed en geeft een merkbaar betere rijervaring. De uitspraak is niet voor niets: “Een auto is emotie.”

Een auto heeft dus een emotionele en financiële waarde. En wat waardevol is, wil je waardevol houden. Het professioneel laten verzorgen in combinatie met het zelf verzorgen van de auto verhoogt en behoudt die waarde. Het rijden, vies worden en reinigen zijn daarbij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Jan Martijn Schuur

  • 06 295 067 85

  • janmartijn@staatdetailing.nl

Onze Missie

Het is onze missie dat iedere autobezitter de emotionele en financiële waarde van zijn auto behoudt en waar nodig terugkrijgt. Wij doen dit door te inspireren, informeren en professionele detailingdiensten en -producten te leveren aan consumenten en de zakelijke markt.

Ontdek wat detailing voor jou kan betekenen

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek of vul het formulier op de contactpagina in.

Naar Contactpagina

IGL Coatings Flagship Center

Als gecertificeerd Kenzo Master Installer zijn wij door IGL Coatings getoetst aan de hoogste eisen in kennis en kunde. Hiermee zijn wij erkend Kenzo Flagship Center en daardoor bevoegd alle professionele coatings aan te brengen.

IGL Coatings is een innoverend technologiebedrijf gevestigd in Maleisië en wereldpionier van op nanotechnologie gebaseerde producten met een sterke focus op gezondheid en milieu (Zero VOC). Het assortiment omvat coatings, reinigings- en onderhoudsmiddelen voor verschillende oppervlakken, waaronder lakken, glas, metalen en (kunst)stoffen.