In 5 stappen naar het door jou gewenste resultaat. Overzichtelijk en eenvoudig inzicht in wat we doen voor jou en je auto. Rechts het complete overzicht. Hieronder meer inzicht in iedere afzonderlijk stap. Dit wordt continue aangevuld met blog artikelen en andere informatie. Heb je specifieke vragen die je nog niet beantwoord ziet? Neem dan vooral contact met ons op.

Het stappenplan

In 5 stappen naar een perfect eindresultaat

Slide Stap 1: Voorbewerkingen We reinigen het exterieur grondig in meervoudige stappen. Wassen, dieptereiniging, drogen en inspectie. Stap 2: Polijsten We herstellen de lak in het gekozen aantal polijst-stappen cq brengen de STAAT van de lak terug in de gewenste conditie. Stap 5: Nabewerkingen Ramen schoon, banden voeden, we lopen alles grondig na, doen de (garantie)administratie en leveren de auto af. Stap 3: Beschermen We beschermen je auto met de door jou gekozen bescherming. Een goede bescherming is essentieel om een auto voor jaren in topstaat te houden. Stap 4: Extra diensten Voor totale zorg en 'ontzorging' voeren we graag extra diensten voor je uit, zoals velgen coaten, leder coaten, interieur reinigen, etc.
01
Voorbewerkingen

Belangrijke factoren voor het eindresultaat

Het nut van de voorbewerkingen wordt nogal eens onderschat. Maar iedere stap hierin is van wezenlijk belang voor het eindresultaat, de kwaliteit en de duurzaamheid daarvan. Daarbij zijn de stappen van elkaar afhankelijk. Door de stappen compleet en zorgvuldig uit te voeren is de auto goed voorbereid op het polijstwerk dat hierop volgt. Alleen dan kan de kwaliteit geleverd worden die je als klant van professioneel detailing mag verwachten.

Slide Stap 1: Wassen De auto wordt grondig gereinigd middels hogedruk, cleaners, schuimlans en gewassen met een ph-neutrale shampoo. Stap 2: Dieptereinigen Tot in de poriën van de lak verwijderen van chemische en ingebedde verontreiniging, remstof en metaaldeeltjes. Stap 4: Inspectie Ter voorbereiding op het polijsten inspecteren van de lak. Zowel visueel als met de lakdiktemeter. Stap 3: Drogen Drogen met lucht en ultrazachte microfiber droogdoeken.
02
Polijsten

Essentieel in het proces van detailing

Autodetailing bestaat voor een groot deel uit het ‘corrigeren’ van de lak. In de volksmond hebben we het meestal over het ‘polijsten’ of het ‘poetsen’ van de lak. Er bestaat merkbaar veel onduidelijkheid over dit onderwerp en dat roept allerlei vragen op. We hebben hier een blog artikel over geschreven. Klik op de onderstaande knop om naar het artikel te gaan.

Blog Polijsten
03
Beschermen

Ieder oppervlak de juiste bescherming

Een kwalitatief hoogwaardige keramische coating, ook wel glascoating, is een uitstekende manier om jouw auto in topstaat te houden. De behandelde oppervlakken worden optimaal beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden, waardoor de uitstraling van de auto behouden blijft. Maar een keramische coating is niet altijd de beste keuze. Een wax, sealant of een combinatie van deze twee is in sommige gevallen logischer. Hieronder staan de mogelijkheden voor bescherming van de lak.

Slide

Slide zure regen straatgruis
zout & teer
vogelpoep remstof chemicaliën industrie insecten krasjes mineralen oxidatie zon & uv temperatuur schommelingen boomsappen

Slide
IGL Ecoshine Wax
- Combineer met Premier voor: "Best of both worlds"

DUURZAAMHEID: 3 MND

PROTECTIE

GLANS

IGL Ecocoat Premier
- Water based sealant
- Combineer met Wax voor: "Best of both worlds"

DUURZAAMHEID: 6 MND

PROTECTIE

GLANS

IGL Ecocoat Quartz
- incl. 1 jaar garantie *
- upgrades mogelijk

DUURZAAMHEID: 2 jaar

PROTECTIE

GLANS

IGL Ecocoat Quartz Plus
- combinatie 2 coatings
- incl. 2 jaar garantie *
- upgrades mogelijk

DUURZAAMHEID: 3 JAAR

PROTECTIE

GLANS

IGL Ecocoat Kenzo
- 2 componenten
- incl. 4 jaar garantie *

DUURZAAMHEID: 5 JAAR

PROTECTIE

GLANS

Slide Voorruit Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer. Interieur Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer. Cabrioletkap Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer. Velg- & remklauwencoating Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer. Trim Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer. Wrap & PPF Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer. Voorruit Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer. (Kunst)ledercoating Reinigen voorruit buitenzijde en aanbrengen van een twee componenten coating. Extreem water- en vuilafstotend, verhoogd de veiligheid door beter zicht bij slecht weer.
04
Extra diensten

Voor totale zorg en ‘ontzorging’

Het in topstaat brengen en houden van jouw auto gaat verder dan alleen het behandelen en beschermen van de lak. Er zijn tal van mogelijkheden voor (delen van) het in- en exterieur, vaak met verbluffende resultaten en voordelen. Hiernaast staat een selectie van de mogelijkheden, maar denk ook aan schadeherstel, uitdeuken zonder spuiten, lederreparatie, ruitreparatie en -vervanging, enzovoorts. We kunnen onmogelijk alles zelf doen volgens de hoge standaarden die wij nastreven. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde en streng geselecteerde partners. Maar voor jou blijft er 1 aanspreekpunt, waarmee wij alle zorg uit jouw handen nemen. Staat jouw wens er niet bij? Bel ons even. Grote kans dat we wel aan jouw vraag kunnen voldoen.

05
Nabewerkingen

De puntjes op de ‘i’ en goed afronden van zaken

De puntjes op de ‘i’, het afleveren van de auto en het goed afronden van zaken. We lopen alles samen nog een keer goed na en doen de administratie. Registreren van de werkzaamheden, vastleggen van de verzamelde informatie over de auto, foto’s, etc. Maar we registreren ook eventuele garanties. Zodat, mocht dit onverhoopt nodig zijn, je hierop terug kunt vallen. Vooral een formaliteit, want sowieso vinden we het belangrijk dat jij een tevreden klant van ons bent. Daar doen wij al het mogelijke voor, met of zonder formele garantie.